Essä i Ny Tid!

I det senaste numret av tidningen Ny Tid kan ni läsa min essä där jag diskuterar klimatförändringarna, förlusten av biologisk mångfald samt hur vi kan tackla dessa problem.

”13 Tema: Vänstern 2019

Vänsterns framtid och konkreta åtgärder för att uppnå en verklig klimatomställning diskuteras i Ny Tids temahelhet. Vi har intervjuat prideaktivisten och vänsterpolitikern Lisen Sundqvist och FSD:s ordförande Viktor Kock om deras tankar inför riksdagsvalet. Vi tittar också på nya former av facklig kamp samt vilka hinder som finns i vägen för en rättvis fördelning av inkomster i Finland. Skribenter i temahelheten är Mio Lindman, Janne Wass, Octavia Westerholm, Lars Sund, Samuel Avraham, Jan Rundt, Pär Jonasson, Jan Otto Andersson, Johan Ekman.”

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *